„Da nije bilo protesta – ne bi bilo povećanja plata“

Print Friendly, PDF & Email

Izvor: vesti-online.com, 03.12.2017.-

.


Reprezentativni Policijski sindikat Srbije pozdravlja najavu Vlade Srbije da će pripadnicima MUP Srbije i sektora bezbednosti u Srbiji biti isplaćeno po 10.000 dinara bonusa do kraja godine, kao i povećanje zarada.

To je i priznanje Policijskom sindikatu Srbije i Vojnom sindikatu Srbije, kao i svim pripadnicima policije i vojske, koji su mesecima protestvovali na ulicama kako bi se izborili za svoja prava.

– Ukoliko se ispuni obećanje i isplati novac, te dođe do povećanja plata od 10 posto, to će biti priznanje svim onim policajcima koji su više puta tokom proteklih godinu dana protestvovali na ulicama kako bi se ispunila obećanja koja je tadašnji premijer Aleksandar Vučić dao Policijskom sindikatu Srbije. Da nije bilo protesta na ulici, koji su pokazali da se policajci ne mire sa time da žive na ivici egzistencije, pitanje je kada bi i da li bi do povećanja došlo. Zato se zahvaljujemo svim hrabrim policajcima i vojnicima koji su izašli sa nama na ulice za opšte dobro svih nas – kaže Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije.

Podeli vest sa prijateljima....Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0