KSSS: Obaveštenje

Print Friendly, PDF & Email

Izvor: Sajt Konfederacije slobodnih sindikata Srbije (KSSS), 03.03.2017.-


Danas je u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja a na poziv Predsedavajućeg Socijalno ekonomskog saveta, resornog Ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandra Vulina, održan sastanak sa predstavnicima Konfederacije slobodnih sindikata, povodim svih zahteva iz Proglasa Konfederacije upućenih Vladi Republike Srbije.

O svim zahtevima upućenim Vladi Republike Srbije se otvoreno razgovaralo, ali za zahteve koji se tiču materijalnog položaja zaposlenih i zabrane zapošljavanja u javnom sektoru i pored jake argumentacije da se pozitivno, reše nismo postigli dogovor.

Sastanku su ispred Vlade Republike Srbije prisustvovali Aleksandar Vulin, Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Nenad Mijailović, državni sekretar u Ministarstvu finansija, Mira Petrović, direktorka Pošta Srbije. Konfederaciju slobodnih sindikata predstavljali su Ivica Cvetanović, predsednik Konfederacije slobodnih sindikata, Miroslav Joksimović, predsednik Sindikata Telekoma „Srbija“,

Aleksandar Pavlović, predsednik Sindikata PTT radnika, Radica Ilić, predsednica Sindikata medicinskih sestara i tehničara Srbije, Nebojša Jovanović, glavni poverenik Konfederacije za region Beograd.
Ovim povodom zakazana je vanredna sednica Predsedništva Konfederacije slobodnih sindikata za utorak 07. mart 2017. godine, nakon koje će biti održana konferencija za novinare u Medija centru sa početkom u 14 sati.

O našim daljim aktivnostima članstvo i javnost će biti blagovremeno obavešteni.

Podeli vest sa prijateljima....Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0